joi 28 septembrie 2023

Deputatul PSD Radu Cristescu,atac vehement împotriva Alinei Gorghiu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sâmbătă, deputatul PSD Radu Cristescu respinge cu un ton critic, într-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, inițiativa ministrului justiției de orientare liberală, Alina Gorghiu, de a combina alegerile.

„Bag seama că ne-am împărțit sarcinile în coaliție: noi cu reforma, liberalii cu alegerile. S-a trezit Alinuța după Untold – probabil cu ceva dureri de cap! – și vrea comasarea alegerilor în numele ”guvernării stabile” de care are nevoie țara. Noua zeiță Themis – ptiu, că era să să mă fure tastele! – se ocupă la Justiție de bătut țara-n lung și-n lat în medii expresive artistic, cu fotografi profesioniști după dînsa, de ai zice că se antrenează pentru vreun pictorial în Vogue, nu pentru muncă pe brînci la minister (Sper ca vălătucii din poză să nu fie prafuri de la colegul Cîțu). Și cînd nu dansează la festivaluri muzicale, slobozește idei”, a scris deputatul PSD.

„Măi, doamna ministru, voi ați ”comasat” la guvernare sărăcia românilor cu mizeria, disperarea cu amărăciunea, bugetul statului cu buzunarele proprii, pilele cu rubedeniile, inflația cu deficitul bugetar și tot așa. Nu v-ați săturat de atîtea comasări de ”succes”, sau a început să vă placă? Zic să lăsați alegerile și să puneți umărul la treabă, nu de alta, dar se aude că vi se comasează din greu și procentele din sondaje și s-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică..”, a adăugat Radu Cristescu.

Recent, Alina Gorghiu a postat pe propriul ei cont de Facebook mai multe fotografii în care poate fi văzută la festivalul UNTOLD din Cluj.

Vineri, la Arad, Alina Gorghiu, care ocupă funcția de Ministru al Justiției și este membră a PNL, a exprimat optimismul ei că chestiunea comasării alegerilor va fi reexaminată, și a sugerat că Marcel Ciolacu, liderul PSD și prim-ministru, împreună cu conducerea partidului, vor putea să reevalueze această soluție.

 Sursă foto: Facebook
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro