Director de restaurant, numit manager de spital

Director de restaurant, numit manager de spital

Epidemia de COVID-19 a scos la suprafață deficiențele sistemului sanitar. . În timp ce oamenii se îmbolnăveau şi unii chiar mureau din cauza virusului, politicienii au început un adevărat război pentru controlul politic al spitalelor.

Într-unul din cazuri, PNL a schimbat un manager de spital pus de PSD. Este vorba despre conducerea spitalului Câmpeni, județul Alba. Se pare, însă, că noul manager are un trecut incompatibil cu funcția dată de liberali. Valentin Gog ar fi fost chelner. Cel puțin așa susține primarul PSD din Câmpeni.

Liberalii nu-l contrazic radical. Ei spun că Gog a fost director de restaurant.

Astfel, s-a ajuns în situația în care, după numai trei săptămâni, primarul l-a demis pe liberal şi şi-a pus din nou propriul om.

Şcoala vieţii e cum să zic eu, şcoala…, eu zic că şcoala vieţii a mea face mai mult decât poate şi a domnului primar cu două facultăţi. Mai mult decât facultăţile dânsului, clar... Şcoala vieţii îţi oferă posibilitatea să iei deciziile corecte şi de moment, să ieşi dintr-o situaţie critică în orice moment, să te descurci”, spune Gog, potrivit Digi24.

Argumentele acestuia nu l-au convins pe primarul Ioan Andreş.

Dânsul mă ducea la masă şi, cunoscându-l, îi spuneam: „Uite, am nevoie de asta, mă servea la masă, deci pentru mine este doar tot chelner, nu vreau să jignesc branşa asta pentru că nu e corect”, spune edilul.

Valentin Gog a fost suspendat, iar în locul său a revenit vechiul manager Călin Bodea.

Comentează pe FACEBOOK