miercuri 29 noiembrie 2023

S-a făcut că l-a demis. Directorul ALPAB, mutat la cultură

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pe principiul că la cultură nu se face atât de multă agitație ca la parcuri dacă sarcinile nu sunt îndeplinite, primarul Nicușor Dan l-a mutat pe directorul ALPAB, Bogdan Tănase, șef la Centrul Cultural Expo Arte.

Nicușor Dan anunțase, joi, că la schimbat pe directorul ALPAB, după ce mulți cetățeni și jurnaliști au semnalat dezastrul din parcurile din capitală

Consilierul general Manuela Mureșan a fost cea care a anunțat cum s-a gândit primarul general să-l ascundă pe Tănase de ochii opiniei publice.

“Explicația mea, pentru asemenea reorientări profesionale ilogice, ar fi că, ori e ceva-n iarba de la ADP și ALPAB, ori instituțiile culturale aflate în coordonarea PMB sunt un fel de cimitir al elefanților. Cam atât despre strategia culturală a Bucureștiului 2016-2026, în anul de grație 2021.”, a scris Manuela Mureșan pe pagina personală de facebook.

Bogdan Tănase este supranumit “baronul parcurilor” și a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. În 2015, Curtea de Conturi a constatat că în vremea conducerii sale, ALPAB a achitat sume umflate pentru servicii de fitness și jacuzzi, pe bani publici, scrie culturaladuba.ro.

El a mai fost și directorul Administrației Cimitirelor în 2018.

Centrul cultural Expo Arte a fost înfiinţat printr-o hotărâre de Consiliu General din 14 iulie 2018, în vremea Gabrielei Firea, iar în prezent are un buget de aproximativ 4 milioane de lei.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro