luni 17 iunie 2024

Discurs violent anti-vaccin la ora de muzică

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Doina Amarandei este profesoară de muzică la mai multe unități de învățământ din județul Botoșani. Ea predă inclusiv la Liceu Teoretic Grigore Antipa, plasat în primele cinci ca performanțe din județ. Părerea pe care o are despre vaccinare, nu s-a sfiit să o împărtășească și elevilor.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, spunea profesoară de muzică în timpul unei ore.

Înregistrările au ajuns la ziarul „Libertatea”, după ce copiii le-au spus părinților.

Unii dintre elevi au filmat-o pe ascuns pentru că nu purta masca și le vorbea copiilor despre COVID. Înregistrările au ajuns la părinți, care au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu?”, spunea profesoara în înregistrări.

Profesoara este de părere că spitalele din România s-au transformat în abatoare și că toate persoanele care ajung acolo sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”.

Doina Amarandei susține în discuția cu copiii că niciun parlamentar nu s-a vaccinat, că sunt obligați să se vaccineze numai „oamenii de rând”.

„Mai nou, obligă toată lumea, că dacă nu face vaccin dă afară. Nu frate, o să ieșim în stradă. Ieșim cu toții în stradă, nu se mai poate. Atâta timp cât o spus că nu este obligatoriu, să își vadă fiecare de treaba lui. În Parlament nu și-au făcut niciunul și ne obligă pe noi, apăi di ci? Băi da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul? Oamenii care-s de rând, noi, care suntem clasa de jos, au murit”.

„Apoi din ce o murit? O avut boală, s-o dus omul cu o durere de stomac, cu o durere, de plămâni, eu știu, de ficat, sunt o mulțime de boli de la alimentația asta proastă plină de E-uri. În loc să îi deie tratamentul corespunzător bolii respective, i-o dat tratament de COVID și-o făcut reacții adverse și la revedere”.

Părerea profesoarei este că școlile sunt „într-o harababură” în care nici profesorii și nici elevii nu înțeleg nimic.

„Suntem la mâna unor nebuni, unor nebuni, asta suntem!”, spune pe un ton ferm profesoara.

Când unul dintre elevi intervine și îi spune că a auzit că mama cuiva a murit a doua zi după ce i s-a administrat vaccinul, profesoara reacționează vehement.

„Vedeți, ce vă spun? Sunt o grămadă (de morți – n.r.). Nu vor ei să dea la televizor, dar sunt o grămadă. Vaccinul ăla nu face bine la tot omul. Sunt care au imunitatea puternică, dar sunt unii care, na, îl doare stomacul, are ceva. Acolo virusul face prăpăd”.

Confruntată și pusă in fața înregistrărilor, reacția profesoarei a fost: „Nu am omorât pe nimeni”.

Ministrul Educației a reaționat si a declarat la Antena3 că este „revoltător” comportamentul profesorului. Tot el a anunțat că va trimite o echipă a corpului de control la Botoșani.

„Este plătită de statul român pentru a preda muzica, nu pentru a exprima în fața elevilor opinii personale. Coroborat că nu poartă mască, articolul 32 din Codul penal e destul de clar în ceea ce privește sancțiunea. (…) Luni dimineață, la prima oră, doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului Educației, iar sancțiunea este ușor de anticipat, totuși”.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro