luni 22 aprilie 2024

Doi consilieri locali PNL Sector 4 pleacă la AUR

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lovitură de grație pentru noua conducere a PNL Sector 4: doi consilieri locali își anunță candidaturile alături de George Simion.

Această mișcare a fost anunțată în contextul unei conferințe de presă ținute de liderii AUR în fața Parlamentului, unde prezența lui Rares Lazar și Matei Stefanescu a fost remarcată. George Simion, liderul AUR, a explicat că, deși în acest moment acești consilieri nu sunt membri oficiali ai partidului, se așteaptă ca aceștia să adere formal la AUR odată ce va fi stabilită data alegerilor. Acest lucru este necesar pentru a evita pierderea mandatelor lor actuale.

Simion a criticat Partidul Național Liberal pentru modul în care a gestionat situația, referindu-se la demiterea consilierilor de la Sectorul 3 și la demisia consilierilor din Sectorul 1. Aceste evenimente subliniază o situație tensionată și un posibil disconfort în rândul membrilor PNL. Liderul AUR a subliniat că partidul său este pregătit să preia rolul de opoziție față de baronii locali, în situația în care PNL și PSD nu își îndeplinesc acest rol în mod adecvat.

Pe lângă aceasta, George Simion a făcut referire la așteptările sale privind aderarea viitoare a altor membri ai PNL și PSD la AUR, semnalând o tendință de migrație politică către partidul său. Acesta a subliniat importanța desfășurării alegerilor în termenii legali stabiliți, dar a menționat și pregătirea AUR pentru scenarii alternative.

În concluzie, decizia lui Rares Lazar și Matei Stefanescu de a se alătura AUR marchează un moment semnificativ în dinamica politică locală și reflectă schimbări în alinierea politică a unor figuri cheie din cadrul administrației locale.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro