joi 7 decembrie 2023

Doi inspectori ANAF au amendat 4 țărani cu câte 30.000 de lei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Inspectorii ANAF din Deva s-au gândit că își vor îndeplini targetul dacă merg la câțiva țărani care vând fructe și legume în fața porții și îi amendează drastic pentru „averea ilicită” pe care o agoniseau fără a plăti impozit la stat.

Astfel că, doi insectori ai Fiscului au mers la patru țărani și i-au amendat cu câte 30.000 de lei.

„Doi inspectori de la Antifrauda Deva au considerat că în partea de vest a României evaziunea fiscală s-a terminat. Acești indivizi, că nu-i pot numi inspectori antifraudă s-au dus în luna octombrie și au dat 4 amenzi în valoare de câte 30.000 de lei unor oameni, unor țărani care stăteau pe marginea drumului în fața casei lor și vindeau niște mere, struguri, având certificate de producători”, a spus vineri șeful ANAF, într-o conferință de presă.

În mintea lor – a continuat acesta- au considerat că în Timișoara toate cluburile fiscalizează toate veniturile, că toate marile restaurante fiscalizează tot ceea ce vând, că achizițiile intracomunitare din Arad sunt înregistrate și fiscalizate că în Caraș nu se mai face contrabandă cu alcool.

Potrivit lui Heiuș, pentru comerțul cu fructe cei 4 au primit câte 10.000 de lei amendă, iar pentru că inspectorii le-au găsit 3 litri de țuică au mai primit câte 20.000 de lei. În total câte 30.000 de lei fiecăruia.

„Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la Strehaia…Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF”, a mai spus Heiuș.

Șeful ANAF le-a transmis celor 4 oameni care au fost amendați să facă plângere și li se va anula amenda.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro