Donald Trump nu mai are voie pe Facebook

Donald Trump a primit interzis pe rețeaua de socializare Facebook pentru o perioadă de doi ani. Facebook a anunțat că politicienii vor fi de-acum pedepsiți ca și ceilalți utilizatori atunci când încalcă regulile rețelei sociale, mai ales în caz de dezinformare, potrivit AFP.

Fostul președinte al SUA Donald Trump nu va mai avea acces la rețeaua de socializare Facebook timp de doi ani, a transmis conducerea Facebook, potrivit AFP și Agerpres.

Fostul preşedinte va reveni pe Facebook doar atunci când „riscurile pentru siguranţa publicului au dispărut″, a precizat platforma.

Donald Trump a reacționat si a cataogat această acțiune ca o „insultă” făcută „celor 75 de milioane” de americani care l-au votat în 2020.
„Decizia Facebook este o insultă” pentru „75 de milioane de oameni care ne-au votat în 2020”.  Fostul președinte a adăugat că gigantul social media „nu ar trebui să fie lăsat să scape de această cenzură”.
„În cele din urmă, vom câștiga. Țara noastră nu mai suportă aceste abuzuri!”, a conchis el.

 

Donald Trump fusese exclus temporar pe 7 ianuarie pentru că şi-a încurajat susţinătorii în timpul atacului asupra Capitoliului.

Comentează pe FACEBOOK