luni 25 septembrie 2023

Dr. Monica Pop face un apel la politicieni

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dr. Monica Pop a făcut un apel la politicieni în criza energiei. Potrivit acesteia, încercările de a face economie în România ”sunt inadmisibile”pentru familiile fără posibilități.

”Dacă nu au cu ce să-și plătească facturi, n-o să-i lăsăm să moară în casă și să-i găsim în casă înghețați”, spune medicul.

”Deja este mult prea mult pentru români. Eu cred că lucrurile astea sunt inadmisibile, mai ales pentru faptul că unii au facturi de câte 3-4 ori mai mari decât până acum. Păi, până acum, cum a fost?

Nu e deloc plauzibil ceea ce ceea justifică și eu vreau să spun că Guvernul acesta și oricare altul ar trebui să asigure oamenilor un trai civilizat și nu să se gândească maica-mare dacă are cu ce să își facă un ceai la iarnă și dacă nu o să înghețe în casă.

Așa ceva e inadmisibil și încă o dată oamenii trebuie să reacționeze la lucrurile astea și să-și caute drepturile. Nu se poate lucrul ăsta. Atitudinea lor e așa pentru că le merge și pentru că au văzut că oamenii nu prea zic. Nu e normal așa ceva.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro