sâmbătă 20 iulie 2024

„Mâncăm ce am produs”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Românii trebuie să stea liniștiți. Ministrul Agriculturii i-a asigurat că, deşi a fost un an greu, vor avea ce să mănânce în această iarnă. „Cantitatea de grâu este necesară pentru consumul propriu cât şi pentru export”, a spus Petre Daea.

Ministrul a particpat în acest weekend, la Festivalul „Toamna Buzoiană”, unde a lăudat munca legumiculturilor. 

„Vreau să cumpăr de la fiecare producător, ceea ce produce cu multă migală, atenţie şi cu mult suflet. De fiecare dată mă întâlnesc cu dorinţa lor de a vinde şi evident, cu sentimentul că fac un lucru bun, cumpărând de la producătorii noştri, oameni deosbiţi, pe care îi respectăm prin a le cumpăra şi a le folosi  alimentele pe care le produc de fiecare dată.

Mâncăm ce am produs. Din fericire, am produs ce ne trebuie în ţară şi avem şi pentru export. Deşi e un an greu, România a produs anul acesta, prin grija şi munca fermierilor, cantitatea de grâu este necesară pentru consumul propriu cât şi pentru export. De asemenea, şi la cultura de floarea-soarelui, deşi nu suntem în pragul terminării recoltatului, dar din evaluările din câmp, ne dau nouă posibilitatea să afirmăm astăzi, cu siguranța realizării producţiei care să satisfacă nevoile interne şi evident şi un excedent pentru export. Avem ce mânca. Să fim sănătoşi să mâncăm ceea ce producem”, a spus ministrul.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro