sâmbătă 20 iulie 2024

Dragnea tună și fulgeră pe Facebook

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

A trecun un an de la eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD. Acesta a transmis un mesaj dur tuturor celor care nu îl mai lasă să deține funcții publice.

Mesajul a fost postat pe Facebook.

„Astăzi se împlinește 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera. La un an de la eliberarea mea, constat cu tristețe că nu este deloc așa. Majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului.

Îi anunț pe toți aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie. Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară, dar mai ales cu toți trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor de afară. Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor șacali”, a scris Dragnea pe Facebook.

Candidatura foștilor condamnați în funcții publice a fost interzisă prin lege .

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro