duminică 21 aprilie 2024

Sorin Grindeanu este din nou în vizorul lui Cătălin Drulă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Noul președinte USR este Cătălin Drulă. Acesta a câștigat din primul tur cu 71,3% din voturile exprimate.

După validarea rezultatelor, noul președinte a declarat într-o ședință online că mandatul său este unul pentru unitate, stabilitate, coerenţă şi eficienţă.

El a dat asigurări ca USR va face opoziţie reală împotriva PNL şi PSD. Potrivit acestuia, aceștia din urma duc România la faliment.

„De astăzi sunt oficial preşedintele USR cu mandat deplin. Este un mandat pe care l-am cerut colegilor mei pentru unitate, stabilitate şi coerenţă. Pentru eficienţă şi asta voi livra. Spre frica PNL şi PSD, USR va livra o opoziţie pe bune. De ce facem asta? Pentru că PNL şi PSD au rupt România în două. Pe de o parte sunt milioane de oameni care încearcă să construiască un viitor pentru copii lor şi suferinţele lor se văd. Inflaţia e uriaşă. Pe cealaltă parte e România clientelismului. Ei sunt cei care îşi dau pensii speciale, salarii nesimţite din bani publici, cei care îşi angajează rudele pe pile la stat. Aceste două partide duc România în faliment. Alimentele s-au scumpit cu 20%, inflaţia a urcat la 15%, dobânzile sunt cele mai mari în ultimii 15 ani. Acum se pregătesc să acopere o parte din această gaură tot băgând mâna în buzunarele românilor. Misiunea USR e să încercăm să îi oprim”.

Drulă nu s-a lăsat și l-a atacat din nou pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

„Mă duce gândul automat la Sorin Grindeanu. E un exponent de bază a unei guvernări dezastru, un om căruia nu îi pasă de infrastructură şi pe mine mă doare cum nu face nimic pentru România. A reuşit să rezilieze mai multe contracte în lucru”, a mai spus Drulă.

Congresul USR a validat, sâmbătă, într-o şedinţă online, rezultatul votului pentru preşedinţia partidului.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro