„Dumnezeii” lor își bat joc de noi! Sfidarea CCR

„Dumnezeii” lor își bat joc de noi! Sfidarea CCR

Cum să faci mișto de un popor?! Rețeta e simplă : pui 9 indivizi pe un piedestal, îi denumești „dumnezei” și o armată de fraieri dansează după cum le cântă primii. Ba mai și mimezi democrația, cu această joacă ridicolă.
În cazul României, cei 9 iluminați se cheamă Curte Constituțională. O adunare făcută în bătaie de joc, pe baza unor competențe și calități ridicole și a unor interese cel puțin contestabile, ca să nu zic mafiote. Acest ghiveci de promovare a magistraților de la CCR a decis ieri în numele românilor că pensiile speciale (inclusiv ale lor) rămân în picioare. A mai decis și că amenzile date în stătea de urgență vor fi hârtie igienică!
Dacă pentru pensii nu aveam așteptări, fiind vorba de cașcavalul lor, la amenzi e groasă. S-a creat un precedent periculos. Fiecare înțelege ce vrea..
Ceea ce vreau eu să le transmit românilor este cu totul altceva. Oameni buni, această mizerie din spatele celei mai importante instanțe din România nu este de ieri, de azi! Nu e nici măcar a PSD-ului, care s-a folosit de ea din plin. Este a întregii clase politice românești postdecembriste! Aceasta clasă putredă și profund coruptă, care nu dă niciodată 2 bani pe așteptările noastre! De ce cred asta!! Fiindcă dacă dădea, schimba naibii ceva în toți anii ăștia! Prin rotație, toți au fost măcar o perioadă la putere. A schimbat vreunul procedurile de numire la CCR?! Nu, pentru că la un moment dat i-au avut pe ai lor acolo! Credeți că vrea vreun partid politic să interzică pornografia și traseismul în Parlament!! Exclus! Toți vor să se ascundă în spatele unei Constituții găunoase și perimate și să profite de ea, când pot! Credeți că va vrea vreun partid politic să interzică posibilitatea aleșilor de a schimba partidele precum lenjeria intimă?! Ei tocmai din acest traseism fac bani. Ii doare în cot de noi, poporul și ce ce am vrea noi!
Nu uitați un lucru: Azi, unii tipă, cât de ticăloasă e Curtea Constituțională. Când le auziți jelania, amintiți-vă că ei au fost la putere acum nu mult timp și nu au schimbat asta. Atunci le plăcea! Să facă bine acum, să ia cu lămâie și să își taie greața. Doar poporul român e singura victimă a jocurilor făcute pe cârca CCR, nu politicienii!

Comentează pe FACEBOOK