duminică 14 iulie 2024

După investiții URIAȘE, Firea renunță la vinieta OXIGEN

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că renunță la controversata vinieta Oxigen, după un ‘referendum’ făcut pe Facebook.

Astfel, după ce s-au investit sume uriașe în achiziționarea softului, camerelor și panourilor deja amplasate în oraș, dar mai ales după ce s-a bătut cu pumnul în piept că vrea un oraș mai puțin poluat, Firea afirmă ‘sunfletul neîmpăcat’ că bucureștenii nu sunt acomodați încă, așa că banii sunt aruncați pe apa sâmbetei.

”Decizia este, chiar dacă cu sufletul neîmpăcat: renunţ la vinieta antipoluare pentru că trebuie să-i ascult pe toţi cetăţenii”, a declarat Gabriela Firea.

”Decizia se va transforma într-o hotărâre CGMB în luna martie. Renunţ la vinieta antipoluare pentru că trebuie să-i ascult pe toţi bucureştenii. Voi veni cu un proiect de anulare, dar nu înseamnă că abandonăm lupta. Ne vom intensifica presiunea legitimă asupra Guvernului pentru centura ocolitoare a Capitalei”, a adăugat primarul general.

Măsura este și una electorală,  în vara acestui an având alegeri electorale.

Vinieta Oxigen a intrat în vigoare în Bucureşti de la 1 ianuarie, iar din martie urmau să se aplice amenzile pentru cei care nu îndeplineau condiţiile. (Vezi AICI care erau taxele și restricțiile)

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro