EBA revine în politică! Elena Băsescu candidează la parlamentare

EBA revine în politică! Elena Băsescu candidează la parlamentare

Elena Băsescu, alias EBA, revine în politică. După ce șia- încercat norocul în diverse alte meserii, fiica cea mică a peședintelui Traian Băsescu a ajuns la concluzia că tot politica i se potrivește mai bine. Astfel că, PMP a anunțat, joi, că Elena Băsescu va deschide lista partidului pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din decembrie .

„Am decis să accept un post de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European.

Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. (…) De aceea, doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială.

Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a spus Elena Băsescu în conferinţa de presă în care PMP și-a anunțat candidații la europarlamentare.

Comentează pe FACEBOOK