luni 26 februarie 2024

Eugen Teodorovici Își Anunță Candidatura pentru Prezidențiale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Eugen Teodorovici a declarat că intenționează să candideze la funcția de președinte al României în alegerile din 2024, anunțându-și candidatura în cadrul conferinței „Uniți pentru Națiune”, eveniment organizat și susținut de Blocul Suveranist Român (BSR).

„Eugen Teodorovici are doar 52 de ani, cu o carieră bogată, fost ministru în guvernele Ponta şi Dăncilă, nu doar a adus expertiză în domeniul Integrării Europene şi al Finanţelor, ci şi o perspectivă matură asupra vieţii şi a responsabilităţilor pe care le implică servirea ţării”, se arată într-un comunicat de presă.

Blocul Suveranist Român (BSR), o platformă comprehensivă, lansează un Plan de Țară denumit „A Treia Republică”. Această inițiativă are ca scop reunirea partidelor național-suveraniste pentru a-și consolida puterile și a obține victoria în alegerile din 2024, conform informațiilor provenite de la sursa menționată.

Fondat cu doar două luni în urmă, Blocul Suveranist Român – BSR adună într-o alianță partide diverse, avându-i în frunte pe Silviu Crăiescu de la Partidul Dreapta Republicană, Ninel Peia de la Partidul Neamul Românesc, Generalul Constantin Onişor de la Partidul Neamul Românesc, Dan Chitic de la Coaliţia pentru Naţiune, Florin Eremia de la Blocul Suveranist Român, Secretarul General Cosmin Vătafu de la Blocul Suveranist Român, Negre Tudor de la Partidul Reformator, Stelian Sima de la Partidul Uniunea Populară Social Creştină și Mihai Cristian de la Partidul Patria.

„Cu un număr semnificativ de partide unite sub acelaşi steag, Blocul Suveranist Român – BSR reprezintă un fenomen unic în peisajul politic românesc. Platforma adună lideri cu viziuni diferite, dar unite în efortul de a aduce schimbarea. Anunţul lui Eugen Teodorovici despre candidatura sa la preşedinţia României în 2024 adaugă o notă de încredere în abilitatea Blocului Suveranist Român de a propune soluţii consistente pentru problemele ţării”, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro