miercuri 28 februarie 2024

Eugen Tomac: România s-ar putea îndrepta spre recesiune

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul PMP, Eugen Tomac, a atras atenţia, că România se îndreaptă spre o recesiune, având în vedere măsurile pe care le pregăteşte Guvernul pentru a trece de impasul economic.

El a precizat că PNL şi PSD sunt în egală măsură vinovate de această situaţie, deoarece cele două partide se află la guvernare.

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac atrage atenţia că cele două partide au avut la dispoziție mai bine de an de zile să ia toate măsurile necesare, fie că ne referim la reforma pensiilor speciale, fie că ne referim la sistemul de salarizare și toate obiectivele pe care ni le-am asumat prin PNRR.
„Guvernul în loc să se ocupe de ceea ce trebuie, un an de zile nu a făcut nimic, pentru că PSD şi PNL s-au târguit pe această rotativă. Acum, când a venit momentul scadenței și trebuie să prezinte ce au realizat, constată că țara este într-o prăpastie cum nu și-a imaginat nimeni. Evident că nu au soluții și încearcă să paseze responsabilitatea de la unii la alții.
PSD și PNL sunt vinovate pentru situația prin care trece România. Nu cred că avem soluții pentru a depăși acest moment, această criză. Din păcate, în loc să oprească risipa banului public, vor veni cu noi poveri pentru mediul de afaceri și pentru cetățeni și asta ar însemna un blocaj și mai mare și, evident, o îndreptare spre recesiune, din păcate”, a spus Tomac, potrivit paginii de Facebook a Partidului Miscarea Populară.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro