miercuri 6 decembrie 2023

Europa arde și PSD-ul se piaptănă…prost

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Parlamentul European a trecut ieri printr-un moment unic. Și cu siguranță istoric! Marea Britanie pleacă din Uniunea Europeană, cu toate consecințele ce vor apărea. În plenul de la Bruxelles s-a lăsat cu lacrimi, cu strângeri de mâini, cu fețe posace și cu multă îngrijorare. Ambele părți implicate în divorț știu că le va fi greu. În tot acest peisaj a putut vedea întreaga lume un bufon, un circar, un saltimbanc ieftin, pe numele său Nigel Farage. Individul se scălămbăia, țopăia și radia de bucurie. Pentru ce bucurie, numai el știa.

S-au uitat cu toții la el, cu multă compasiune. Și fără umor. Omul și-a pierdut până și aliura de bufon al regelui. Va rămâne în mințile tuturor drept un lunatic ce s-a făcut de râs. Dar individul, măcar a luat-o pe persoană fizică. Fix în aceeași zi cu acest circ de prost gust, o grupare mioritică a ținut să se facă de râs după același model. Numai că aceștia nu s-au făcut de râs pe sine, ci țara pe care o reprezintă.Ei bine, ați ghicit! Circarii care au vrut să joace hora cu Farage erau ai noștri, de la PSD! Așadar fix în ziua în care Europa arde, momâilor europene le ardea de show. Un bâlci ieftin, desigur!

Socialiștii europeni, la propunerea grupului din România au încercat o cotețărie. Au vrut să pună pe ordinea de zi de astăzi a prestigioasei instituții europene o prostie din ograda noastră. Ei au cerut ca Parlamentul să discute ‘situația gravă de modificare a legislației electorale, cu 3 luni înainte de alegeri”. Pe lângă faptul că stau prost cu matematica (ar mai fi lejer 4 luni până la alegerile locale), euroaleșii PSD vroiau să ne facem de râs taman în momentele în care lumina reflectoarelor era la maxim! Trimișii noștri au dorit să lipească România de Polonia și Ungaria, țări cu grave probleme în ceea ce privește funcționarea democrației. Norocul nostru e că au fost ușuiți de celelalte formațiuni europene normale la cap..

Acum, în loc de epilog, îi întreb și eu retoric pe aleșii cu pricina, ce-a fost în capul lor?! Povestea cu alegerile în două tururi o va tranșa oricum rapid Curtea Constituțională. Vor afla curând cei de la PSD câți baroni locali vor mai avea și pe ce îmbuibați vor mai conta după locale. De unde graba de a exporta la Bruxelles o problemă atât de simplă? În plus, nu pot să par decât profund șocat de ipocrizia roșilor. Păi unde fugiți cu pâra, măi dragilor? La europenii ăia pe care îi înfierați în discurs, cât era Daddy liber și Viorica în putere?! Adică acum sunt buni europenii, pot să împartă dreptatea?! Ei uite că v-au împărțit-o din nou și v-au dat cu cererea după ceafă..

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro