joi 7 decembrie 2023

Exasperat să stea în casă cu soția a cerut să fie dus la închisoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un albanez în vârstă de 30 de ani, din Guidonia Montecelio, un oraș de lângă Roma, „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”. Comunicatul a fost făcut de carabinierii din oraşul învecinat Tivoli, preluat de Agerpres.

Bărbatul era plasat în arest la domiciliu în Italia pentru infracţiuni asociate drogurilor. După un timp, acesta  s-a prezentat la un comisariat de Poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare. Motivul: viaţa alături de soţie a devenit imposibil de suportat, se arată în comunicatul Jandarmeriei italiene.

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”.

Albanezul fusese plasat în arest la domiciliu de câteva luni. Pentru mai mulți ani, acesta  trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: «ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare»”.

Planurile bărbatului au dat roade, acesta fiind arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu.  Autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare, exact așa cum și-a dorit.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro