luni 26 februarie 2024

Factura uriașă la gaz închide un centru de vaccinare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul din Motru (Gorj), Cosmin Morega, ia în calcul închiderea centrului de vaccinare din oraș după ce a primit o factura uriașă la gaze. Primarul spune că până acum facttura era de circa 7.000 de lei, iar pe lunile noiembrie și decembrie a venit 35.000 de lei de plată.

Potrivit lui Cosmin Morega, plățile lunare la utilități pentru centru au ajuns la aproximativ 50.000 de lei, deși acolo abia se mai vaccinează cel mult 10 persoane pe zi, scrie gorjonline.ro.

„(…) iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35.000 de lei, în condițiile în care nu depășeam 5.000 – 7.000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35.000 de lei la gaze.

Mă aștept ca și factura la energia electrică să vină dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost să mai funcționeze acest centru de vaccinare, având în vedere și cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50.000 de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a spus primarul de la Motru.

Centrul de vaccinare din Motru funcționează în clădirea fostei școli catolice.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro