duminică 14 iulie 2024

Un milion de lei pentru a scăpa de ciorile din Cișmigiu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primăria București vrea să dea un milion de lei pentru un studiu care să arate cum ar putea fi relocate ciorile din Parcul Cișmigiu. Nu este glumă. În calendarul investițiilor prioritare scrie negru pe alb că Municipalitatea alocă suma către Administrația Lacuri Parcuri și Grădini pentru o simplă hârtie. Adică un studiu de fezabilitate intitulat: „Ciorile din Grădina Cișmigiu, vecini cu aripi”, arată Digi24.

Bucureștenii sunt nemulțumiți de ideea edilului.

„Primarul a alocat un milion de lei pentru anul 2022, ca să studieze vecinii de peste drum. Cu alte cuvinte, pentru niște hârtii care să analizeze pe două hectare de ce survolează ciorile parcul Cișmigiu. Este cât se poate de real, se poate documenta în bugetul ALPAB pe anul 2022. Eu m-aș fi bucurat să aloce sume mai mari pentru vecinii fără aripi. Adică… copiii și persoanele care vin să tranziteze sau să se bucure de un parc bucureștean.”, a declarat Adrian Vigheciu, consilier general PMB.

„Când se pot folosi în alte scopuri. Înainte erau niște pocnitori. Niște d-astea… Și, la un moment dat, n-au mai venit din cauza acestor pocnitori. Cu astea le goneau. Și tot așa, periodic, se întâmpla. Și nu mai veneau. Banii ăia trebuia să-i bage, de exemplu, în parc. E cel mai vechi parc din București. Și care arată deplorabil”

Domne, mai bine s-ar uita la pomii ăștia uscați. Care… S-au întâmplat o grămadă de chestii și poate să cadă în cap la… Ciorile… Ciorile sunt… E aparatură cu care poate să le îndepărteze.”, spun bucureștenii nemulțumiți.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro