marți 28 noiembrie 2023

Falimentul City Insurance a mărit prețurile la RCA

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prețurile la asigurările RCA au explodat, după falimentul City Insurance.  Șoferii trebuie să scoată de două ori mai mulți bani din buzunar pentru același serviciu.

După falimentul City Insurance, aproape toți clienții de la compania falimentară, care au avut nevoie de noi poliție, s-au orientat către Euroins sau Asirom, dar acestea nu pot prelua întregul portofoliu al firmei falimentare, iar pe fondul cererii, au crescut considerabil prețurile.

Astfel, la Euroins, o asigurare auto pentru un șofer de 26 de ani, proprietar al unei mașini cu motorizare pe benzină, motor 1,1, prețul pentru o asigurare pentru 6 luni s-a majorat de la aproximativ 400 de lei, la aproape 700 de lei. Tarifele pentru 3 luni s-au dublat, iar cele pentru o lună de zile s-au triplat.

În cazul polițelor pentru o perioadă mai lungă, de 12 luni, tarifele au cunoscut majorări oarecum mai mici, de 40-70%.

La Grawe, pentru o poliță RCA cu valabilitate de 6 luni, în cazul unui autovehicul 1,6 pe benzină, deținut de un șofer de 49 de ani, acesta trebuie să plătească 520 de lei fără decontare directă și 590 de lei cu decontare directă. În luna iunie trebuia să scoată din portofel doar 220 de lei, scrie B1TV.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro