marți 28 noiembrie 2023

Familia Iohannis, reclamată la poliție

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia au fost reclamaţi la Poliţie că nu au purtat mască de protecţie pe stradă, deşi acest lucru era obligatoriu.

Întâmplarea a avut loc în 10 octombrie, când Klaus şi Carmen Iohannis au participat la Sibiu la redeschiderea Catedralei Evanghelice, dar, pe stradă, după ce au ieşit din biserică, niciunul nu purta masca de protecţie. Bărbatul afirmă că doreşte ca legea să fie aplicată tuturor, indiferent de statut.

”Conform Constituţiei României, toţi cetăţenii trebuie să fie egali în faţa legii. Ştiam de cazul doamnei Turcan (sancţionată pentru că nu a purtat mască în aer liber, când acest lucru era obligatoriu – n.r), am văzut ce repede Poliţia Sibiu s-a autosesizat şi, dacă am văzut că se întârzie cu sancţiunea preşedintelui într-un caz similar, am reacţionat. Am trimis sesizarea întâi la MAI care a direcţionat-o către Poliţia Bucureşti şi de acolo a ajuns la Sibiu”, a declarat, marţi, Cristian Dan, potrivit News.ro.

Întrebat ce a cerut în sesizare, bărbatul a precizat că a invocat Constituţia.  

”În primul rând am invocat Constituţia….am cerut Poliţiei Sibiu să aplice legea nedicstriminatoriu pentru ca şi populaţia să vadă că nu contează ce funcţie ai, legea trebuie şi sper să fie aceeaşi pentru toţi”, a mai declarat bărbatul.  
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro