sâmbătă 22 iunie 2024

Familia PSD de la ICR s-a întregit cu nepoata lui Ciolacu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Chiar dacă PSD nu mai este la putere, Marcel Ciolacu are grijă de rudele sale. Potrivit Europa Liberă, Andreea, nepoata șefului PSD, a fost angajată la ICR fără concurs. Ea ocupă funcția de consilier personal al șefului ICR.

Informația apare în contextul în care Ciolacu îi acuza pe PNL-iști că își angajează rudele în funcții politice.

Andreea Ciolacu a fost angajată la ICR, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma lui Ciolacu.

ICR a găsit soluția de a ocoli concurusrile de angajare și detașările. După ce persoana ocupă un post la cabinetul demnitarului fără concurs, urmează numirea temporară a acesteia pe poziția vizată. Astfel se eludează procedura de concurs.

 Nepoata lui Ciolacu a fost adusă inițial la cabinetul lui Mirel Taloș, iar de acolo a fost transferată la foarte scurt timp într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe.

Surse din instituție susțin că nepoata liderului PSD a fost angajată în aprilie 2020. Potrivit declarației de avere din 2018, Andreea Ciolacu a lucrat la Ministerul Culturii, unde a consiliat un secretar de stat. Aici a câștigat anual net 19.406 lei. Angajarea a fost în perioada în care PSD s-a aflat la guvernare, iar ministru al Culturii a fost Lucian Romașcanu.

Nepoata liderului PSD a mai fost și consilier la Senat. Aici a consiliat un parlamentar pentru un venit net anual de 5784 lei. Andreea Ciolacu a mai realizat în 2018 venituri de 843 lei în calitate de secretar la S.C. Alcom SRL Buzău. Despre acestă firmă, Marcel Ciolacu arată în declarația de avere că o deține în proporție de 50%, împreună cu fratele său și soția.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro