Florea și Rizea: pictorial grețos la PSD sector 5

Vă mai amintiți de Cristian Rizea?! Este infractorul-fugar ce a scris o carte ce a pus pe jar gulerele albe din România. Este fostul deputat PSD ce trăia cu speranța că îi va lua locul lui Vanghelie la Primăria sector 5. DNA-ul i-a încurcat apele acelui golan, devenit între timp infractor cu patalama și fugar prin spațiul ex-sovietic. Cam atât despre CV-ul mafiot al personajului. Vreau acum să vă arăt niște fotografii pe care cel puțin un personaj de acolo le-ar vrea îngropate :

Priviți cât de intim și afectuos era actualul primar al sectorului 5, Daniel Florea, cu Rizea de care vă vorbeam. Priviți ce casă bună făcea actualul primar „Zero” cu fugarul scriitor de cărți. Paradoxal, Daniel Florea nu apare deloc în controversata carte Spovedania lui Rizea, deși fostul deputat i-a băgat acolo pe mulți cu care abia dacă s-a cunoscut.. O fi vorba de blat?!
Ceea ce nu i-a reușit lui Rizea, i-a fost sortit lui Florea: să îi ia locul lui Vanghelie. Se pare însă că a fost degeaba, fostul primar „care este” reușind să îl prindă în plasă pe Florea după doar câteva luni. Așa că Vanghelie a mai condus o dată, ce e drept din umbră, primăria sector 5.
Într-un episod viitor o să vă povestesc și cum și-a mai asigurat Vanghelie încă un „mandat prin intermediar”, printr-un blat ordinar făcut cu PNL. Veți vedea cine este omul care i-ar putea oferi șansa lui Marian Vanghelie să rămână adevăratul conducător al acelei primării.

Comentează pe FACEBOOK