Jaf teribil în zona de lux a New York-ului

Jaf teribil în zona de lux a New York-ului

O filmare de acum 2 zile, din Manhattan, zona de lux a orașului New York, arată un adevăr crunt. Protestele violente din ultimele zile au fost, de fapt, un pretext pentru cel mai mare jaf din istoria recentă a orașului american. Paradoxal, televiziunile și presa de acolo evită cât se poate de mult să spună această realitate. Filmarea de mai jos a fost scoasă de mai multe ori de pe canalele de YouTube, deși nu arată decât adevărul.

După cum puteți constata, cel care filmează se află în centrul comercial al orașului. Acolo unde funcționau toate magazinele de lux. Spațiile care au acum panouri de lemn în loc de vitrine, sunt cele care au fost vandalizate și prăduite. Brand-urile de lux au fost jefuite și li s-a furat marfă de milioane de euro. Culmea, singurul magazin care a scăpat de jaf a fost cel al Gucci, care își are sediul în celebra clădire Trump Tower. Se pare că acea construcție are pază suplimentară, asigurată și de Secret Service, fiind proprietatea președintelui SUA.
Așa cum se spune și în filmare, după acest imens jaf, autoritățile au șters de urgență urmele. Într-o singură zi s-au măturat toate cioburile și proprietarii magazinelor le-au sigilat cu aceste panouri de lemn. Rămâne de văzut după cât timp își vor mai face curaj să readucă marfă în magazin. Există încă teama că acest jaf de proporții s-ar putea repeta.

Comentează pe FACEBOOK