sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Fiica lui Vela, funcție în Guvernul Cîțu

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit un post de subsecretar de stat în Guvernul Cîţu. Mai exact, fiica partenerei de viață a fostului ministru de Interne a fost numită în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

„În temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 3 alin. (1) din Legea nr. 95/2016 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate şi pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările ulterioare, precum şi al art. 3 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 997/2016 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate şi privind modificarea şi completarea anexei nr. 12 la Hotărârea Guvernului nhttps://www.g4media.ro/fiica-partenerei-lui-marcel-vela-numita-de-premierul-citu-vicepresedinte-al-agentiei-nationale-pentru-arii-naturale-protejate-mama-sa-implicata-in-construirea-de-microhidrocentrale-intr-o-arie-prot.htmlr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Pleşa se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate”, este decizia pblicată în Monitorul Oficial.

Mama Andrei Pleșea. Gabriela Pleșa, partenera de viață a lui Marcel Vela, are acţiuni într-o companie care, prin intermediul altei firme, vrea să construiască patru microhidrocentrale într-o arie naturală protejată, potrivit g4media.ro.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro