duminică 26 mai 2024

Firea își recunoaște înfrângerea pe Facebook: Am predat tot!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reacție în calitate de primar general, după ce alegerile au fost câștigate de candidatul dreptei, Nicușor Dan. Aceasta a spus că nu are ce să-și reproșeze, doar ”poate că a vrut să facă prea multe”, iar ceea ce a făcut rămâne și nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru eșecul de duminică pe faptul că stânga nu s-a unit și a fost trădată de oameni din propria familie politică.

”Am venit azi la primărie, am discutat cu consilierii, cu angajații, le-am urat mult succes în continuare. Am predat toate documentele care erau la cabinet. Vreau să las lucrurile în ordine pentru că așa mi se pare normal. Am ținut să am această ultimă intervenție în calitate de primar general”, a declarat Firea.

De ce am pierdut? Sunt aproape 5 procente diferență. Acum 4 ani am câștigat cu 12 puncte diferență. A fost un cumul de factori. Dreapta s-a unit, au susținut un singur candidat. Centrul-stânga nu s-a coagulat, am fost dezbinați și nu din vina mea. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ținut de ei să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepți mai ușor critici, când cei din familia ta politică te lovesc pe la spate e mai dureros”, a adăugat Firea.

Imaginea folosită redă o amintire cu Gabi Firea din 2020. Într-un interviu pentru revista ‘Despre tine’, aceasta spune că nu își dorește sub nicio formă o carieră în politică. Nu a trecut prea mut timp de la acel interviu și Gabriela Firea și-a modifică radical filosofia de viață. Ea a ajuns să se ocupe de politică în mod activ, devenind senator PSD și ulterior primar al Capitalei. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro