duminică 19 mai 2024

Firea: PSD Bucureşti a decis să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă, miercuri, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei.

„Mulţumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucureşti care au decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea oraşului, pentru oamenii care sunt abandonaţi de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”, a scris Firea pe Facebook.

Ea a menţionat că la primăriile de sector au fost validaţi în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiţă, Sectorul 4 – Daniel Băluţă, iar la Sectorul 5 s-a votat susţinerea lui Cristian Popescu Piedone.

„Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetări pentru: Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu, Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu. În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală”, a mai scris Firea.

Ea a adăugat că echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureşteni, pentru Bucureşti.

„Am demonstrat că putem şi avem această mare responsabilitate faţă de cetăţeni. Le mulţumesc tuturor colegilor de la cele şase sectoare, membrilor organizaţiilor interne de femei, pensionari şi tineri pentru încrederea acordată şi susţinere”, a încheiat Gabriela Firea.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro