Fosta iubită a Principelui Nicolae, consiliera lui Coliban

Fosta iubită a Principelui Nicolae, consiliera lui Coliban

Fostă iubită a Principelui Nicolae se numără printre cei șase consilieri personali ai lui Allen Coliban la Primăria Brașov. Noul edil s-a remarcat prin încurcătura din propriul CV. Coliban s-a dat drept inginer. Inclusiv alegătorilor le explica de ce are nevoie primăria Brașov de o minte de inginer și cum va face el diferența. Oamenii l-au crezut și i-au dat încrederea lor. Pagina sa de Facebook spunea și ea, negru pe on-line-ul alb, că omul a terminat 2 facultăți,  una fiind Automatica și Calculatoare la București.  

lui Coliban a bubuit de curând, când 2 profesori universitari au demonstrat cu acte minciuna primarului. Omul a fost pe-acolo,  dar nu are diplomă de licență

Nicoleta Cirjan  va fi responsabilă în managementul comunicării. Mai exact, tânără ONG-istă asigură consiliere de specialitate cu privire la reforma si reorganizarea activităților de comunicare și promovare din cadrul Primăriei Municipiului Brașov și a instituțiilor subodonate Consiliului Local.

Nicoleta Cirjan este cunoscută și pentru relația pe care a avut-o cu fostul principe Nicolae în anul 2015, în urmă căreia a rezultat un copil. Nicolae a contestat timp de peste 3 ani de zile că ar fi tatăl fetitei Iris Anna. După lungi insistente, Nicolae a acceptat să facă un test ADN, care a demonstrat că este tatăl fetiței Nicoletei Cirjan. Relația extraconjugală a Princepului Nicolae a stat la bază deciziei Casei Regale a României de a-i retrage titlul nobiliar.

Un alt nume cunoscut de pe lista consilierilor personali ai primarului este fostul politist Radu Dascălu, care este și socrul politistului Marian Godină. Dascălu îl va consilia pe primar în probleme care vizează ordinea publică, scrie Ziare.com.


Comentează pe FACEBOOK