duminică 14 iulie 2024

Fosta șefă a diplomației Austriei: Nu am nevoie de Maldive, e bine în Rusia

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O nouă decizie scandaloasă a fostei șefe a diplomației Austriei care a dansat cu Vladimir Putin la nunta sa. Karin Kneissl a închiriat o casă într-un sat din Rusia şi spune că îi place la nebunie.

„Bunici, mere, vară, înot în râu. Este o viaţă bună. Nu am nevoie de Maldive sau de Seychelles. Este mai bine.

Îmi place să trăiesc aici. Înţeleg această lume, am înţeles-o când eram o copilă”, a declarat Karin Kneissl într-un interviu pentru agenţia de ştiri a statului rus, TASS, potrivit news.ro.

În 2018, ea l-a invitat pe Putin la nunta sa din Alpii austrieci şi a dansat vals cu acesta, atrăgând critici din partea liderilor opoziţiei. După ce a părăsit politica, Kneissl s-a alăturat consiliului de administraţie al Rosneft, o companie petrolieră rusă de stat – post pe care l-a părăsit între timp – şi a devenit o participantă obişnuită la emisiunile RT, postul internaţional de propagandă al Rusiei.

Kneissl este doar unul dintre numeroşii oficiali austrieci care au fost apropiaţi de Moscova de-a lungul anilor, poziţia neutră a ţării atrăgând adeseori critici. Legăturile dintre Viena şi Moscova au rămas solide şi după ce Kremlinul a lansat invazia la scară largă din Ucraina, anul trecut, Austria rămânând una dintre puţinele ţări europene care mai importă gaz din Rusia.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro