luni 17 iunie 2024

Fugarul Dragoș Săvulescu, mesaje sfidătoare din locații de lux

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fugarul Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare, transmite un mesaj sfidător de pe o insulă din Italia. Mai exact, soția acestuia, albaneza Angela Martini, a postat pe Instagram un clip video de pe terasa unei vile din Sardinia Villa Gold în care spune că ‘era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

Dragoș Săvulescu, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în anul 2019 la cinci de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoralul Mării Negre, însă acesta trăiește fără griji în Italia, departe de starea de alertă din România. Săvulescu este dat chiar și în urmărire internațională și, deși postează des pe rețelele de socializare din locurile în care se află, autoritățile nu îl găsesc.

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo și fost iubit al Mădălinei Ghenea, condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor frauduloase de plaje şi terenuri din Constanţa, a fost arestat, în 13 ianuarie. De fapt, în luna ianuarie, Săvulescu s-a predat la o secție de poliție din Napoli, Italia. Însă, după doar o săptămână, acesta a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România, scrie libertatea. Săvulescu părăsise țara înainte ca magistrații români să-l condamne.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro