Klaus Iohannis: Ori esti precaut, ori esti prost

Klaus Iohannis: Ori esti precaut, ori esti prost

Preşedintele Iohannis a declarat joi, referitor la faptul că PSD nu vrea să voteze prelungirea stării de alertă, că ‘ori esti precaut, ori esti prost’. Șeful statului a menționat că restricțiile vor fi mai suple după 15 iunie. El a mai spus despre politicienii din opoziție că ‘fug după voturi, nu după sănătate’. 

”Eu nu îmi doresc să se prelungească starea de alertă cu măsurile care acum sunt în vigoare, de exemplu portul măştii în interior, distanţarea, măsurile de igienă. Sunt nişte motive practice care ne fac să credem că trebuie să continuăm. (…) Am văzut cu toţii că sunt unii politicieni care mai mult fug după voturi decât după sănătatea românilor.  Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice raţiune normală ne spune să fim precauţi, Ori eşti precaut, ori eşti prost”, a afirmat Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu a declarat că este „exclus” ca PSD să voteze o prelungire a stării de alertă. Cel puțin nu în această formă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, noile măsuri de relaxare. Astfel , din 15 iunie vor putea fi redeschise mallurile, dar fără restaurante și locuri de joacă. De asemenea,  va fi posibilă redeschiderea afterschool-urilor, a grădinițelor și școlilor private. Se vor mai redeschide sălile de fitness și piscinele exterioare. Totuși, va fi prelungită starea de alertă, cu mai puține restricții.

 

 

Comentează pe FACEBOOK