sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Multe reacţii după moartea femeii omorâte de câini

CITEȘTE ȘI:

spot_img

O femeie de 42 de ani, mamă a unui copil şi activistă pentru protecţia mediului, a fost ucisă de câini. Persoane care au cunoscut-o pe Ana Oros Daraban au reacţionat după ce au aflat ce s-a întâmplat. 

Moartea femeii a stârnit multe reacţii în mediul online. Un cunoscut susține că s-a întâlnit şi a stat de vorbă cu ea cu doar câteva minute înainte de sfârşitul acesteia.
„M-am întâlnit cu ea cu 10-15 min înainte, am stat vreo 5min de vorba, am văzut că a coborât de pe dig, am crezut că merge spre casă, pe drumul de.piatră de lângă dig, am refuzat să cred că se duce iar pe câmp. Arăta foarte bine şi deborda de energie, plină de zâmbet, ca de fiecare dată….„, a scris bărbatul.
Alţi internauţi cer tuturor autorităţilor să îşi asume responsabilitatea pentru moartea femeii care a lăsat orfan un copil.
„Dumnezeu sa te odihnească în pace! Cineva trebuie clar sa fie tras la răspundere pentru tragedia care ţi s-a întâmplat.  PMB( Dle primar Nicusor Dan!!!!!), ASPA vreau sa ieşiţi public sa va asumaţi această tragedie!!!! ASPA !!!! Cum explici ca ai doar un singur veterinar autorizat în prinderea câinilor sa îi tranchilizeze???”
Altul este de părere că, atâta vreme cât proprietarii de câini nu vor fi verificaţi dacă sterilizează animalele, problema legată de câinii fără stăpân nu se va rezolva.
„Chiar dacă vor fi prinşi toţi câinii, este in zadar. Se abandonează teribil de mult. Vor apărea alţii şi alţii şi tot aşa. Singura soluţie este controlul masiv al cetăţenilor care deţin câini si verificaţi dacă sunt microcipaţi si castraţi. Doar in acest fel va dispărea sursa. Altfel omul va alimenta străzile la infinit .Păcat de aceasta femeie …
Un alt internaut vrea ca Lacul Morii să fie numit „Lacul Morţii”.
Mulţi internauţi i-au criticat pe cei care consideră că este vina femeii pentru că a ales să alerge în zona Lacului Morii.
„Într-o lume în care:
1. Politia locală nu dă amenzi ca să nu se supere electoratul;
2. Medicii veterinari privaţi spun ca animalele sterilizate de ong uri vor fi omorâte, ca sa nu piardă clientela;
3. Politicienii vor face mereu subiect de campanie electorală din asta;
4. Nimeni nu face informare şi educaţie. Sau prea puţini
5. Ong urile se zbat cu morile de vânt. Primesc ajutor logistic de la autorităţi doar când vin campaniile electorale’
6. Instituţiile statului spun că dau mii de câini spre adopţie minţind într un mod ruşinos doar pentru imagine
7. Zero educaţie în şcoli privind protecţia animalelor
+ multe altele, nu o sa se rezolve nimic”, a  scris o internaută.
Ana Oros Daraban era din Baia Mare şi era cunoscută ca voluntar şi activist pentru protecţia mediului.
Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro