luni 26 februarie 2024

Gala Financial Intelligence – Premiul pentru Implementarea Programului IMM INVEST și IMM INVEST PLUS

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

FNGCIMM a primit recunoasterea publicatiilor economico-financiare de profil pentru implementarea programelor de garantare care au susținut mediul antreprenorial in anul 2023.

Într-o perioadă de bilanț și recunoaștere a excelenței în sectorul financiar si a performantei antreprenoriale, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) a fost distins cu două premii în cadrul unor evenimente de marcă care au avut loc în decembrie 2023.

Gala Financial Intelligence – Premiul pentru Implementarea Programului IMM INVEST și IMM INVEST PLUS

Pe 12 decembrie 2023, FNGCIMM a fost onorat cu un premiu deosebit în cadrul Galei Financial Intelligence. Acest eveniment de referință a reunit personalități cheie din lumea financiară, oferindu-le o platformă pentru a sărbători și recunoaște excelența în domeniu.

Premiul pentru Implementarea Programului IMM INVEST și IMM INVEST PLUS vine ca o recunoaștere a eforturilor susținute ale FNGCIMM din ultimii ani pentru sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii din România. Programele IMM INVEST și IMM INVEST PLUS au avut un impact semnificativ în facilitarea accesului la finanțare pentru aceste companii, jucând un rol esențial în stimularea creșterii economice și a inovației.

FNGCIMM a dovedit angajamentul său față de susținerea antreprenorilor și a întreprinderilor în dezvoltare, consolidându-și astfel poziția ca un partener de încredere în ecosistemul de afaceri din țară.

Gala Club Antreprenor – Premiul pentru Contribuția Substanțială la Capitalizarea și Dezvoltarea Companiilor Românești

La Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, într-o atmosferă solemnă, pe 14 decembrie 2023, a avut loc Gala Club Antreprenor. Evenimentul a atras atenția asupra antreprenorilor de succes și a organizațiilor care au contribuit în mod semnificativ la creșterea economică și la consolidarea mediului de afaceri din România.

FNGCIMM a fost distins cu Premiul pentru Contribuția Substanțială la Capitalizarea și Dezvoltarea Companiilor Românești, recunoscând astfel rolul vital pe care l-a jucat în sprijinirea capitalizării și dezvoltării întreprinderilor din țară. Acest premiu nu face decât să confirme dedicarea continuă a FNGCIMM în susținerea antreprenorilor și în promovarea unei creșteri economice durabile.

În ansamblu, aceste două premii reprezintă nu doar o recunoaștere a contribuției esențiale a FNGCIMM la dezvoltarea mediului de afaceri din România, ci și un încurajament pentru continuarea eforturilor de sprijinire a întreprinderilor mici și mijlocii în drumul lor către succes și durabilitate pe termen lung.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro