duminică 10 decembrie 2023

Gheorghe Ştefan, eliberat după doar 50 de zile de arest

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul primar Gheorghe Ştefan a fost eliberat condiţionat din penitenciar, executând doar 50 de zile de arest dintr-o sentinţă de 4 ani şi 6 luni de detenţie.

Fost primar la Piatra Neamț, „Pinalti“ (68 de ani), fuse condamnat în dosarul Giga TV.

A solicitat eliberarea condiţionată la judecătoria din oraşul unde era încarcerat, lucru care a fost admis de magistraţi pe data de 3 noiembrie a acestui an. El se afla în stare de detenţie de pe 14 septembrie 2021, când sentinţa a devenit definitivă şi irevocabilă, un calcul simplu arătând că a fost privat de libertate exact 50 de zile, potrivit Adevarul.

După numeroase amânări, pe 14 septembrie 2021, Curtea de Apel Bucureşti se pronunţa definitiv în dosarul Giga TV, iar fostul primar de la Piatra Neamţ era condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare. Sentinţa era mărită, după ce Tribunalul Bucureşti stabilise 3 ani şi 9 luni de detenţie. În acelaşi dosar, fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, are 4 ani şi 4 luni de detenţie, iar colega ei, Narcisa Iorga, este singura care a primit o pedeapsă cu suspendare, de 3 ani. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro