miercuri 6 decembrie 2023

Alianță PSD-PNL: „Vă asigur de buna noastră credinţă”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Alianța PSD-PNL este singura soluție politică pentru ieșiea din griză, spune președintele social-democraților, Marcel Ciolacu. Se pare că PSD-iștii și liberalii au bătut palma la negocierile de joi. Ciolacu și Florin Cîțu au participat, de asemenea, vineri, la un eveniment al IMM-urilor.

Sunt ferm convins că, din acest moment, atât eu cât şi colegul meu Florin Cîţu vom fi sub un asediu al unor oameni care au alte priorităţi, al celor care vor încerca să ne demonstreze că direcţia în care am plecat nu este cea corectă.

Fiecare dintre noi ştim ce am greşit, îmi pare rău, cu adevărat voi aţi greşit mai mult, pentru că aţi fost la putere. Eu vreau să vă asigur de buna mea credinţă şi după discuţia de ieri, şi de buna credinţă a preşedintelui Florin Cîţu”, a spus Ciolacu, potrivit News.ro.

El a precizat că cele două partide au depăşit momentul în care ”am făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziţionări”.

”Eu consider, şi o spun cu toată responsabilitatea, că în acest moment de răscruce a României, nu avem altă soluţie politică”, a spus Ciolacu.

Totodată, Ciolacu a spus ”că şi domnul Florin Cîţu a realizat că nu mai poate fi prim-ministrul României, ceea ce este un lucru foarte important”.

La rândul său, Cîțu a spus încă de joi seară că întâlnirea cu Marcel Ciolacu „a fost una bună”. De asemenesa, preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că şedinţa conducerii partidului în care se va decide cu cine va face majoritate partidul va avea loc luni şi a precizat că UDMR va face parte din orice formulă de guvernare. El l-a criticat dur pe Dacian Cioloș, încă un motiv pentru care o alianță cu PSD este tot mai aproape.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro