luni 17 iunie 2024

Jenant: viceprimarul sectorului 1, în pielea goală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ziarul online Strict Secret.ro a publicat astăzi o filmare extrem de jenantă pentru actualul viceprimar al Sectorului 1, liberala Ramona Porumb. Aceasta este membră în PNL din 2008, când nu împlinise nici măcar 20 de ani. Nu intrarea sa fragedă în politică o pune astăzi într-o poziție dificilă, ci o filmare de pe o plajă de nudiști, unde doamna viceprimar este dezbrăcată nu doar de secrete, ci și de haine. Complet! Posturile în care se afișa actualul politician sunt mai mult decât jenante. Filmarea a devenit virală pe Internet, la scurt timp după ce a fost postată.

Jurnaliștii de la Strict Secret susțin că au contactat-o pe doamna viceprimar, care nu a negat acele imagini, dar a spus că dorește să vorbească doar de realizările sale politice. Având în vedere ceea ce s-a făcut până acum în acest mandat la sectorul 1, putem spune că realizările sunt la fel de inexistente, precum vestimentația doamnei din acest filmuleț.

Găsiți în acest link articolul celor de la Strict Secret:

https://strictsecret.ro/video-incendiar-cu-dusmanca-clotildei-armand-viceprimarita-de-la-sectorul-1-ramona-porumb-liberala-si-la-plaja-nudistilor/

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro