duminică 14 iulie 2024

Grindeanu, Tudose, Firea, viitorii miniștri

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Ciolacu a invocat luni seara primele nume posibile pentru lista de miniștri ai PSD, după decizia PNL de a forma viitorul guvern alături de social-democrați. Ciolacu a afirmat că, în cazul în care PSD va face guvern cu PNL şi UDMR, vor fi nominalizaţi la ministere liderii partidului din linia întâi. Astfel, printre cei care vor deține portofolii s-ar putea regăsi Alexandru Rafila, Gabriela Firea sau Mihai Tudose.

Colegii cer ca prima linie a partidului, oamenii cu cea mai bună expertiză, să fie propuşi miniştri. Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu au fost prim-miniştri, Rafila e un specialist, domnul Dîncu a fost vicepremier, a condus Ministerul Dezvoltării, are o experienţă şi doamna Gabriela Firea, administrativă în primul rând. Eu o să solicit colegilor să mergem cu prima linie în acest moment dificil”, a spus el.

Întrebat dacă el va fi propunerea PSD pentru funcţia de premier, Ciolacu a răspuns: „Mă bucur că sunt aşa informaţiile, cred că preşedintele României în momentul acesta a învăţat lecţia abuzului de putere şi va aştepta întâi să se termine negocierile între partide şi pe urmă va chema la consultări pentru desemnarea unui prim ministru”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro