duminică 26 mai 2024

„Vom pierde o întreagă generaţie de votanţi PNL”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vom pierde o întreagă generaţie de votanţi PNL, cu PSD ne vom canibaliza în curând”, a spus liderul PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu în şedinţa PNL de luni noaptea, potrivit unor surse politice din interior, citate de News.ro. Motreanu i-a criticat pe Florin Cîţu, Gheorghe Flutur sau Rareş Bogdan, cei care au criticat vehement PSD-ul de-a lungul timpului, afirmând că se pun într-o situaţie ridicolă.

Nimeni nu înţelege ce dezbatem aici. Suntem după 20 de zile de plimbat pe la sediile USR şi PSD şi încă nu ştim ce vrem. Suntem ca un vapor care navigam fără busolă şi ca atare este puţin probabil să  reuşim să ajungem la ţărm neavariati foarte tare”, le-a spus Motreanu colegilor în şedinţă.

El a ţinut să precizeze diferenţa dintre ce se propune acum şi USL-ul este ca ultimul a fost un proiect pe care l-au făcut în Opoziţie şi cu acel proiect, liberalii s-au dus în faţa cetăţeanului pentru a fi votaţi sau nu vota sau nu, nu după ce şi- au aruncat vorbe grele.

Majoritatea  votantului PNL este anti-PSD, iar acum ne propuneţi să ne intoarcem din nou in braţe la PSD şi astfel să existe posibilitatea de a pierde o întreagă generaţie de votanţi PNL”, a spus europarlamentarul.

Cu PSD ne vom canibaliza în curând”, a mai spus europarlamentarul.

PNL a decis, luni, să continue negocierile cu PSD pentru formarea Guvernului. 48 de lideri au votat în favoarea unei colaborări cu PSD, în timp ce 22 de liberali s-au opus. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro