sâmbătă 22 iunie 2024

Grupările din PSD se încaieră și se amenință cu DNA

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vasile Dâncu, exponent al celebrului grup de la Cluj din PSD a avut o ieșire extrem de dură la adresa Ancăi Alexandrescu, „eminența cenușie” din spatele lui Dragnea și Dăncilă. Acesta o numește pe Alexandrescu „văduvă neagră devoratoare de președinți”. Replica sa vine după ce aceasta l-ar fi acuzat că stă la baza deciziei de amânare a Congresului PSD.

”În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice ”văduva neagră” din PSD sau ”devoratoarea de președinți”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deși eu eram plecat în străinătate și nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aș fi Președinte al Consiliului Național, deși nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani. Mă mir că nu a scris că ar trebui să fiu dat afară, desi sunt afară de multă vreme. O firmă nouă de consultanță politică, probabil care se ocupă cu prăbușirea PSD, are destul de slabe resurse dacă se luptă cu cineva care nu este în filmul luptei lor pentru putere”, a fost mesajul lui Vasile Dâncu.
Dincolo de cearta celor doi pentru influența într-un partid aflat în picaj, mult mai interesante sunt informațiile referitoare la posibile dosare DNA. Astfel, Dâncu vorbește despre preocupările pe care ar trebui să le aibă Anca Alexandrescu în aceasta perioadă, când ar fi vizată de mai multe dosare DNA.
„Era sa uit de marțișorul pentru Văduva Neagră, piarista mea recentă. E un mărțișor de gând, evident. Ancuța, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Știm că înainte erai consiliera cu achiziții a doamnei Pintea și a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, scrie Dâncu pe blogul personal.
Informația privind apropierea Ancăi Alexandrescu de ministrul Costache e una extrem de interesantă. De ce oare și-ar ține un ministru liberal aproape un om care a lucrat în ultimii 10 ani cu PSD, inclusiv cu proaspăt arestata Sorina Pintea?! Se prefigurează oare un alt scandal în parohia lui Costache, după cele legate de privatizarea sănătății și masurile de prevenție pe coronavirus?

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro