duminică 21 aprilie 2024

Gunoiul din Sectorul 1 va fi ridicat mai rar

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Iar a început scandalul gunoaielor în Sectorul 1. Firma de salubritate a anunţat că urmează să ridice mai rar deşeurile. Operatorul Romprest a anunțat că primăria condusă de Clotilde Armand are datorii ce depăşesc zece milioane de lei.

Probabil, în cel mai scurt timp, vom asista la situaţia petrecută în urmă cu un an atunci când străzile din Sectorul 1 erau pline de gunoaie. 

Primăria are restanțe de peste zece milioane de lei, iar acestea sunt numai facturi din această vară. Nu mai vorbim de datorilei istorice de aproximativ 90 de milioane de lei, plus alte restanţe pe care Primăria le are.

Săptămâna trecută, primarul Clotilde Armand spunea că va oferi fiecărui cetăţean din sector câte o mie de lei pentru a-şi cumpăra echipamente de încălzire sau pentru a-şi plăti facturile, iar banii erau  tocmai din economiile făcute la buget din salubritate.

„Cu siguranţă că acest proiect este la limita legalităţii. Din punctul de vedere al juriştilor, şi chiar şi preşedintele PNL Bucureşti s-a exprimat în acest sens, nu există temei legal. Primăria ar trebui să realizeze proiecte, nu să ofere prime electorale. Este o primă electorală, aşa cum şi alte partide au încercat să ofere.

Oamenii trebuie să primească proiecte, cetăţenii nu trebuie să stea în frig, să fie respectaţi, să găsească în faţa blocului o parcare curată, să meargă în şcoli renovate, nu să primească bani de pomană din partea unui primar care în ultimii doi ani de zile nu a făcut absolut nimic.

Din punctul meu de vedere, această încercare disperată este o încercare care va rămâne strict la nivelul comunicării. Ca această iniţiativă ilegală de proiect să treacă, Clotilde Armand trebuie să realizeze proiectul, să obţină toate avizele juridice, greu de obţinut, iar după aceea să vină în faţa consilierilor şi proiectul să fie votat sau nu”, a spus Dan Podaru, consilier local al Sectorului 1.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro