luni 17 iunie 2024

Guvernul cumpără tablete pentru 250.000 de copii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Guvernul Orban a adoptat mai multe acte normative. Printre acestea se numără achiziția a 250.000 de tablete pentru copii, a anunțat Ionel Dancă.

Pentru acei copii aflați în situația dificilă din punct de vedere social. Ei nu au în acest moment posibilitatea să participe la desfășurarea online a cursurilor școlare”,a precizat șeful cancelariei premierului.

De asemenea, se dorește impozit redus pentru mall-uri și măsuri pentru digitalizarea administrației publice. Dacă mai spune că vor fi prelungite și serviciile de sănătate decontate de stat.

A fost introdusă posibilitatea autorităților locale de a reduce impozitul anual pe clădiri până la 50% pentru proprietarii de clădiri. Această facilitate se poate acorda în situația în care acești proprietari, la rândul lor, fac dovada că au redus chiriile pentru locatarii imobilelor respective cu 50%. Vorbim practic despre situația centrelor comerciale”, a mai precizat Dancă.

De asemenea, Guvernul a aprobat schema de minimis privind sprijinirea fermierilor care promovează creşterea raselor autohtone de porci.

Vorbim despre o subvenţie de 1.200 de lei de animal pentru a stimula dezvoltarea şi creşterea raselor de porci”, a declarat Ionel Dancă.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro