luni 15 iulie 2024

Imagini necenzurate din iadul ucrainian

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O particularitate a acestui război din Ucraina este legată de așa zisele Fake News pe care le invocă ambele părți. Rețele de socializare, site-uri de știri, presă audio-video, toate sunt folosite într-un război hibrid, paralel cu luptele reale.
Într-o încercare de a separa intoxicarea de realitate, Jurnalist.ro vă prezintă o serie de filmări needitate, provenite din surse sigure, în care puteți vedea realitatea apocaliptică din Ucraina și trage singuri concluziile.

În primul rând, rezistența în orașele asediate este incredibilă. Populația s-a mobilizat și luptă cu toate mijloacele împotriva tancurilor rusești. Iată cum își pregătesc militarii și civilii „muniția” și apoi cum o folosesc, câteva ore mai târziu:

Schimburile de focuri sunt tot mai dese și violente. Civilii sunt prinși la mijloc adesea și încearcă cu disperare să își salveze viața:

Bombardentele nu sunt nicidecum îndreptate cu precizie doar asupra obiectivelor militare. Rachetele ajung frecvent în capul unor nevinovați care sunt fericiți doar dacă scapă cu viață:

Foametea și panica au pus stăpânire pe orașe. Populația stă la cozi interminabile pentru a se aproviziona cu strictul necesar, în vreme ce multe magazine sunt devastate și jefuite în fiecare oră:

Iar totul culminează cu disperarea! Cu nevoia oamenilor de a fugi din calea nenorocirii. Gările au fost luate cu asalt, iar armata abia face față în a-i opri pe cei panicați:

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro