miercuri 7 iunie 2023

Inedit: criptomonede pentru fapte bune

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Un proiect complet nou și ieșit din peisajul pieței criptomonedelor este pe cale să pornească în România. În vreme ce multe dintre platformele de tranzacționare a banilor virtuali sunt vânate de speculanții și oportuniștii care caută variante rapide de îmbogățire, o româncă inițiază un proiect al faptelor bune ce are la bază generarea unui produs operabil pe „blockchain”. Give an Angel (Dăruiește un înger) este ideea unei tinere pe nume Alina Anton, ce a pus pe picioare o platformă de socializare în care oamenii să interacționeze între ei și să aducă probe cu privire la faptele bune pe care le fac. Întregul proiect a fost prezentat, în premieră, la cea mai recentă ediție a emisiunii Săptămâna Financiară cu Dan Bucura.

„Pentru a primi „îngeri” nu aveți nevoie de bani. Monedele nu sunt gratis, fiindcă trebuie să faci fapte bune pentru a le primi. Știu că pare ambițios ceea ce spun, însă eu mi-am propus să fac lumea în care trăim un loc mai bun. Toți cei care fac fapte bune și le pot demonstra pe platforma noastră, sub formă video, audio, formă testimonială etc vor primi o astfel de monedă. Din momentul ăla aveți mai multe opțiuni. Puteți să păstrați îngerul și să-i monitorizați evoluția. Apoi, puteți să îl donați, dacă vedeți oameni care au făcut fapte bune, care v-au impresionat și vreți să îi ajutați în cauzele lor. Desigur, în al treilea rând îl veți putea vinde pe o platformă de exchange, fiindcă acești îngeri vor fi listați pe astfel de platforme”, explică Alina Anton, CEO Give an Angel

O altă parte interesantă a proiectului este legată de numărul monedelor. Astfel, în următorii 10 ani, îngerii vor urmări cursul evoluției populației planetei, până la maximul de 8,6 miliarde. Putem spune că fiecare om de pe Terra ar putea deține propria criptomonedă, fără să investească nimic, doar făcând o faptă bună.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro