duminică 19 mai 2024

Interlopii fac legea. Oameni bătuți pe stradă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Clanurile interlope fac legea în România. În Teleorman, cine nu plătește taxă de protecție interlopilor e pe cale să fie snopit în bătaie.

Imagini surprinse în Drăgănești Vlașca arată cum mai mulți membri ai unui clan agresau angajații unui magazin, pentru că patronul afacerii nu ar fi plătit taxă de protecție.

Huliganii fac parte din clanul Mărmureaua, potrivit Total Impact. Persoanele agresate și localnicii îi cunosc pe indivizii violenți.

Clanul interlopilor a băgat spaima în comunitatea locală, care de cele mai multe ori, nu are curajul de a depune plângere la Poliție.

De data aceasta, pentru că există dovezi clare, Poliția a fost sesizată. 

„La data de 16 iunie a.c., in jurul orei 19.00, politistii din cadrul Sectiei nr. 3 Politie Rurala Vitanesti au fost sesizati prin apel la numarul unic de urgenta 112 de catre un barbat din comuna Draganesti-Vlasca despre faptul ca a fost agresat.

Din verificarile efectuate de catre politistii care s-au deplasat la fata locului a reiesit faptul ca apelantul si alte doua persoane, barbati, ar fi fost agresate fizic de catre doi barbati pe care ii cunosc. In urma altercatiei doua persoane au necesitat ingrijiri medicale, sens in care au fost transportate la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cu exactitate a intregii situatii de fapt”, a transmis IPJ Teleorman. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro