Întoarcerea Diasporei. Robu: Au început jafurile. Păziți-vă!

Întoarcerea Diasporei. Robu: Au început jafurile. Păziți-vă!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, că în țară au revenit, speriați de coronavirus, și „diverși indivizi care nu sunt demni de respect”, afirmând că au început deja jafurile.

Edilul îi sfătuiește pe ceilalți conaționali să aibă grijă pentru că în aceste zile ‘nu numai Covid 19 este un pericol, avem si persoane care sunt periculoase’.

‘Va semnalez, paziti-va, oameni buni! Au venit in tara, alaturi de compatrioti de-ai nostri, demni de tot respectul, si indivizi care nu sunt demni de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost si aici nu au din ce trai. Stim bine ca au existat diverse grupuri de infractori care au furat si au inselat in fel si chip prin diverse tari, ne-au facut si o imagine extrem de negativa, noua ca popor, noua romanilor, pentru ca multi nu au fost in contact cu noi, mai ales dupa revolutie si atunci isi inchipuiau ca asa suntem noi, romanii. Ei bine, acestia s-au inors, sunt aici, ii si vedem, ii remarcam usor. Azi am vazut din masina trei si sunt convins ca nu ma insel„, a declarat Nicolae Robu.

Edilul spune ca deja au inceput jafurile pentru ca acesti cetateni nu mai au din ce trai.

„Deja au inceput jafurile, paziti-va, oameni buni! Aceste personaje nu au din ce trai, probabil ca isi consuma din ce au trait pe acolo si vor deveni un pericol pentru societatea noastra. Nu numai Covid 19 este un pericol, avem si persoane care sunt periculoase si va rog sa va luati masurile de protectie fata de aceste persoane’, a declarta Robu.

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 27 martie 2020

Comentează pe FACEBOOK