sâmbătă 22 iunie 2024

Intrarea Ucrainei în NATO înseamnă al treilea război mondial

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev a trecut din nou la amenințări. Medvedev crede că dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”.

Medvedev a transmis într-un mesaj pe canalul său Telegram, că preşedintele american Joe Biden, după ce „a fugit ruşinos din Afganistan” şi apoi „a distrus economia europeană” şi a livrat sute de tone de arme Ucrainei, „a declanşat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia”.

„Ca urmare a acestui fapt, regimul de la Kiev distruge ceea ce a mai rămas din ţara sa. Acum, după ce a epuizat toate resursele, (Biden) promite muniţie cu dispersie şi îi tentează din nou pe neonaziştii de la Kiev cu perspectiva NATO, a cărui realizare înseamnă un al treilea război mondial”, crede fostul preşedinte rus, notează Agerpres.ro.

Medvedev este de părere că Biden face acest lucru pentru a „domina şi îngrădi alte ţări”, dar şi pentru că „este un bătrân bolnav, care suferă de demenţă severă”, care „nu ştie ce face”.

„Sau poate este vorba de cu totul şi cu totul altceva? Poate (…) tocmai s-a hotărât să iasă din scenă cu graţie, provocând un Armaghedon nuclear şi luând cu el pe lumea cealaltă jumătate din umanitate”, a concluzionat Medvedev.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro