miercuri 29 noiembrie 2023

Iohannis a închis „definitiv epoca PSD”, pentru un an

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nu de puține ori președintele Klaus Iohannis i-a asigurat pe români că a închis „definitiv epoca PSD”, dar doar pentru un an. Acum, după un an, PSD se întoarce la butoane, alături de PNL, cu acordul șefului statului, arată Hotnews.

 *7 decembrie 2020

În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri – europarlamentare, referendum, prezidențiale – PSD poate să rămână în afara deciziei politice.

 

*3 decembrie 2020

Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută la vot, a câștigat PSD şi a urmat coșmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim!

*24 noiembrie 2020

Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat. (…)

 

*7 octombrie 2020

Cu siguranţă avem situaţii diferite, sănătatea publică este ameninţată de COVID-19, iar politica românească este ameninţată de PSD. Sunt două pericole şi trebuie să ne adresăm şi într-o parte şi în cealaltă parte.

19 mai 2020

O criză politică profundă suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România! Este aproape de neimaginat cum ar fi arătat țara noastră în această perioadă cu un guvern PSD în funcție.

Acestea sunt doar câteva din zecile de atacuri ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD. Mai multe exemple de declarații puteți citi pe Hotnews. Ce l-a făcut pe președinte să se “sucească” la 360 de grade, încă nu se știe.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro