Monica Pop: „Media e vinovată fiindcă mor românii!”

Prezent în ultima ediție a emisiuni Selectiv cu Dan Bucura, medicul Monica Pop a venit cu o teorie controversată. Aceasta a susținut că mass-media românească are o mare parte din vină pentru decesele din România. Asta, în condițiile în care subiectul emisiunii era acela al „spitalelor morții”, acele locuri unde în ultimii ani au fost carbonizati zeci de români și în care populația a ajuns să nu mai aibă încredere.

” Media are pe spate mulți morți. Denigrând spitalele, oamenii nu se mai duc acolo la timp și spun că nu au încredere în ele. Nu e deloc încolaps și nu e deloc bolnav sistemul de sănătate!”, a răbufnit medicul. Întrebată de ce ard spitalele unul după altul, Monica Pop a susținut că e normal să se întâmple așa ceva, atâta timp cât unitățile sunt suprasolicitare. Acesteia însă nu i se pare mare cifra de 14 spitale arse până acum, raportate la cele 500 din întreaga țară, catalogând fenomenul ca nefiind unic în lume.

Prezent în studio, avocatul Constantin Durgheu s-a arătat siderat de spusele medicului Monica Pop. Aceasta a avut un schimb dur de replici cu aceasta, căreia i-a cerut să se pună în pielea românilor obligați în această perioadă să meargă în aceste spitale supraîncărcate. „Ceea ce vedem acum la spitalele din București, pe holurile de la Municipal sau Urgență nu este o închipuire a mass-mediei”, a concluzionat Constantin Durgheu.

În cele ce urmează, aveți mai multe pasaje ale acestor dialoguri aprinse și pe alocuri halucinante:

Comentează pe FACEBOOK