luni 17 iunie 2024

Iohannis: A venit momentul să turăm motoarele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Guvernul liberal și președintele Klaus Iohannis au anunțat, miercuri, Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică. Șeful statului a spus că acest proiect reprezintă un moment de turare a „motoarelor” pe calea relansării economiei.

Iohannis a atacat totodată și PSD-ul, afirmând că a neglijat total aşteptările românilor când s-a aflat la guvernare.

„Pe fondul pandemiei generate de noul coronavirus, România s-a confruntat cu cea mai dificilă perioadă din ultimii 30 de ani, moment care a scos în evidenţă lipsa cronică de preocupare şi de viziune a guvernărilor anterioare, care nu au lăsat resurse economice şi sanitare suficiente pentru o reacţie urgentă în faţa unei crize. În acest context, activitatea Guvernului s-a concentrat pe identificarea rapidă de soluţii. Prin implicarea maximă din partea autorităţilor, s-a reuşit gestionarea unei situaţii foarte complicate şi în permanentă evoluţie, care a necesitat o continuă reajustare a măsurilor”, a spus Iohannis.

Peste 3.400 de kilometri de autostradă și drumuri expres, spitale regionale, zeci de spitale moderne județene, sute orășenești, peste o mie de unități medicale în mediul rural, sute de grădinițe, școli, campusuri și cămine universitare.

Așa promite Guvernul Orban să arate România în următorii 10 ani. 

CONSULTĂ AICI DOCUMENTUL INTEGRAL

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro